Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa musiikintäyteiseen, hersyvän hauskaan ja koskettavaan musiikkiteatteriesitykseen!

PIAF– Elävämpänä kuin koskaan ennen

La 14.10.2023 klo 13.00 Reitti: Virrat-Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi

Tampereen Teatterissa herää henkiin upea menneen ajan Pariisi: seksikäs ja eloisa, hellä ja julma, ja unelmia täynnä. PIAF viekoittelee mukaan katuojien ja luksuselämän sinfoniaan, elämää suurempaan elämään.
Valovoimaisen Edith Piafin elämäntarina kulkee 1930-luvulta alkaen katulaulajasta aikansa supertähdeksi ja lopulta maailmanlaajuiseksi, ikoniseksi pariisittareksi. Poikkeuksellinen elämä ei kuitenkaan päästä Piafia helpolla. Menestyksen hinta on kova.
Musiikintäyteinen, hersyvän hauska ja koskettava näytelmä on kunnianosoitus Edith Piafin elämänvoimalle, tunteellisille lauluille ja riehakkaalle huumorille.

Näytelmä on Pam Gemsin käsialaa.
Ohjaus: Hilkka-Liisa Iivanainen
Rooleissa: Annuska Hannula (Piaf), Elisa Piispanen, Pia Piltz, Ville Majamaa, Ville Mikkonen, Arttu Ratinen, Arttu Soilumo, Pyry Smolander ja Patrik Riipinen.
Musiikista vastaa kapellimestari Anna Laakson johdolla viisihenkinen livebändi. 

Näytelmä ei sovi lapsille. Suositusikäraja 13+.

Kuvassa: Annuska Hannula
Kuva: Antti Yrjönen, Tampereen Teatteri

Matkan hinta/hlö:
* 76 €,  parveke rivit: 2 ja 3

Hinta sisältää: Kuljetus ja teatterilippu
Huomioitavaa: Matka toteutuu.
Alustava reitti: Virrat - Ruovesi - Kuru - Ylöjärvi
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.