Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa hiihtämään Euroopan huipulle Saariselälle!

La - La 8.-15.4.2023  Hotelli Riekonlinna

Saariselän matkailukeskus sijaitsee Inarin kunnassa, Nelostien varrella, noin 250 kilometriä Napapiiriltä pohjoiseen, Saariselän tunturialueen ja UKK-puiston kupeessa. Saariselkä on kansainvälinen, lapinhenkinen kylä upean tunturimaaston keskellä. Se on tiiviisti rakennettu ja asiakkaitaan monipuolisesti palveleva. Saariselkä kuuluu maamme vanhimpiin hiihtokeskuksiin.

Ympärillä avautuu pohjoisen Euroopan laajin tunturiylänkö, jossa luonnon puhtaus, kauneus ja tunturien hiljaisuus antavat tilaa rauhoittua: idässä on varsinainen Saariselkä, lännessä Ivalojoen kullanhohtoinen erämaa, pohjoisessa Luton ja Tsarmitunturin kairat ja etelässä Sompion aavat. Korkeatasoisten palveluiden, hotellien, ravintoloiden, kylpylän ja monenlaisten aktiviteettien lisäksi Saariselällä on tarjota luonnossa liikkujalle runsaasti hyvin merkittyjä hiihto- ja vaellusreittejä.

Hotelli Riekonlinna palvelee asiakkaitaan tasokkaasti, vieraiden käytössä on HealthExcercise -kuntoiluhuone sekä Feel Good -hyvän olon hoidot saa saman katon alta.

Kaikki hotellihuoneet ovat savuttomia, niissä on parveke, suihku, wc, minibaari, vedenkeitin, puhelin, satelliitti-tv, radio. Lisäksi hotellissa on ravintola Linnansali, aulabaari, maksuton nettinurkkaus, suksien huoltohuone ja tietysti sauna.

Matkan hinta:
* 495 €/henkilö,  kahden hengen huoneessa
* 799 €/henkilö, yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää: bussikuljetuksen ja majoitus 7 yötä aamiaisella.

Pelkkä bussikuljetus Saariselälle 160 €/henkilö meno-paluu.

Lisämaksusta:
*Puolihoito päivällinen etukäteen tilattuna: 174 €/hlö 6 päivää ( su-pe)

Huomioitavaa: kuljetus toteutuu Saariselälle Riekonlinnaan, mikäli lähtijöitä on vähintään 8 henkilöä. Tämä matka toteutetaan yhdessä Tievatupa matkan kanssa, muutoin omatoiminen kuljetus Tievatupa-Riekonlinna-Tievatupa.. 

Alustavat matkareitit: Ruovesi - Kuru - Ylöjärvi - Tampere - Orivesi - Jämsä - Jyväskylä
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.